Bedak Sejuk Permata Puteri Diyakini Selamat dan Halal

Bedak Permata Puteri...Sal dapat masa program KBBA Blogger's Day Out....sekali tengok terpesona dengan packaging...sejuk mata memandang....sesuai sangat dengan namanya..hehehe...dan semalam Sal baru try pakai..sebab sebelum ni ada gak pakai bedak sejuk yang ada in stock...warghh....siap ada dalam stock...kebetulan beli masa kat Langkawi ...so habiskan yang tu dulu...Sal memang suka pakai bedak sejuk...jangan tak tau tradisional pun best tau..

Memula bukak je bedak Permata Puteri ni terus macam jatuh chennntaaaa....sebab apa...haaaaaa
sebab keharumannya...wangi sangat...lain dari yang pernah Sal jumpa..terus Sal try sapu kat muka...lembut dan smooth je bila disapu....Sal cuma titiskan beberapa titik je kat tapak tangan...titis sikit je dah boleh sapu rata kat muka...jimat gak ni...

Bedak Permata Puteri mempunyai pelbagai kegunaan...
nampak smooth je bila sapu kat muka...macam pakai foundation..
Dan yang jadi lebih tertarik lagi bila Sal dapat tahu khasiat Permata Puteri....so lepas ni Sal nak try consume kat Khalaf sebab ruam yang ada pada Khalaf agak teruk...especially bahagian pelepat lengan dan area leher..kesian sungguh tengok dia tergaru..


Bedak Permata Puteri berfungsi sebagai anti radang....anti bakteria..anti virus dan anti kulit...sesuai sangat untuk kulit sensitif..bermasalah ..baby dan semua peringkat umur boleh guna...best kan...

Kandungan dalam Bedak Permata Puteri adalah SELAMAT....HALAL...SUCI dan DIYAKINI....ia terdiri daripada Aqua Calamine...Lavenda Anguatifolia Oil...Melaleuca Alternifolia dan Serbuk Mutiara...harga pun tak mahal....nak tau lebih lanjut boleh singgat kat BEDAK PERMATA PUTERI

Nanti lepas Sal try kat Khalaf..Sal sharing ya..

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,