Cantik Dengan Floral Mask Dian'z

Kebiasaannya perempuan memang takkan lari dari kecantik kan...macam tu jugak dengan Sal...biar sedap mata memandang bak kata orang...bukan apa...bila blackhead atau whitehead penuh kat hidung...aduyaiii...rasa rimas semacam dan rasa tak selesa ...so untuk yang malas nak jaga kulit muka macam Sal ni...baik kita guna produk yang ringkas...bukan setakat ringkas tapi mempunyai banyak kebaikan terutamanya untuk kulit wajah...

Agaknyer apa yang Sal guna ya... jeng..jeng..jeng...tak mahal pun...mampu milik..

best tau...Floral Mask Dian'z
Best sangat Floral Mask ni sebab produk keluaran Malaysia di bawah DianPixy Enterprise dan sah di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia...so tiada keraguan lagi untuk guna...jangan was was okeh!!  Pada Sal memang senang nak guna masker peel off ni ...lagi pun didatangkan dengan haruman lavender...color purple pulak tu dan floral mask ni mampu mengecut dan memudarkan parut jerawat jugak....tak ke best...malas malas pun...gigih lagi nak buat sebab bukan lama pun masa ...20 - 25 minit je...hehhe...masa 1st time nak try memang Sal teruja sangat..

kita tepek kat seluruh wajah....hati hati ya...takut masuk mata

mudah sangat cara pakai Floral Mask...
Mudahkan...bukan banyak pun step...nanti bila dah tarik mask...rasa macam kulit bersih..sebersihnya....licin macam kulit telur dikupas...caye tak ??? Sal dah try pun...so..kengkawan yang belum sila ya...jangan tak cuba...dan tak semestinya produk yang mahal je berkesan...spot jerawat Sal pun semakin pudar..yeayyyyy.....!!

percubaan pertama lepas guna Floral Mask...kesan jerawat semakin pudar
 Jangan risau kesan sampingan sebab Floral Mask mengandungi:
7 BAHAN AKTIF PRODUK : terdapat 7 bahan aktif yang berfungsi untuk membersihkan serta mencantikkan kulit anda ✔ Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam ✔ Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat ✔ Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan ✔ HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
✔ Mempunyai MOISTURE COMPLEX untuk kulit kering dan kusam ✔ Vitamin A, B3, C, E untuk merawat kulit jerawat dan jeragat ✔ Q10 berfungsi menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan ✔ HYALURONIC ACID melindungi kulit dari pencemaran dan radiasi uv

Copy and WIN : http://ow.ly/KNICZ
Sumber: www.dianpixy.my
Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , ,