Hak Eksklusif Milik KelabBloggerBenAshaari

Mesti ramai yang suka buat koleksi Fridge Magnet dan Button Badge kan...Sal pun minat gak...kalau jalan jalan...tak kisahla dalam or luar negara...yang penting asal melawat je sesuatu lokasi..mesti nak beli FM dan yang button badge pun minat gak...

Baru ni sempena penganjuran KBBA Blogger's Day Out...setiap blogger yang hadir diberi kejutan yang cukup istimewa.... apakah ??? memang tak disangka..kami akhirnya memiliki...ni dia...
smart tak ?? ....bukan senang nak dapat ni....
Alhamdulillah....terima kasih kepada pihak penaja iaitu StampnPrint yang sudi taja cenderahati buat ahli blogger #KelabBloggerBenAshaari...sangat comel...dan kalau nak tengok lagi koleksi yang sangat cute...boleh singgah di blog StampnPrint...klik je...Sal dah singgah...dan memang sangat teruja...rasa macam nak order untuk company pulak...so pada kengkawan yang nak order...boleh hubungi terus:


Harga yang diberikan adalah berpatutan dan sangat berbaloi...pasti anda akan tersenyum bila dapat apa yang di order...Macam macam boleh buat tau...mug...buku nota...keychain...frame...jam...sangat rekmen kalau nak buat souvenir untuk majlis perkahwinan....pertunangan...birthday...

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,