Iftar Ramadan di Tonka Bean Cafe Impiana KLCC Hotel

Pejam celik pejak celik...tak lama lagi Ramadan bakal tiba...sekali sekala masa bulan puasa nak gak berbuka puasa di luar kan..apa salah nyer kan....balik keje dah penat...ehemmmm...mohon para suami memahami ya...bukan selalu pun...tapi kalau nak belanja selalu apa salahnya...sebagai tanda menghargai isteri yang disayangi..

Baru ni Sal dapat jemputan untuk merasai suasana berbuka puasa di Tonka Bean Cafe - Impiana Hotel...lokasi hotel berdekatan dengan KLCC...dan tak jauh pun dari Pavillion...so kalau tak nak bersesak naik kereta...maklumla...bila tengah bandar ni dah takleh nak elak dengan jam kan..so dinasihati naiklah pengangkutan awam yang ada....
 
Berbuka puasa di Tonka Bean Cafe kali ini pasti menjanjikan kelainan dengan berkonsepkan Bazar...pelbagai menu disajikan dan bakal membuatkan selera anda menjadi sangat teruja...warghhhh...betul ni...Sal tak tipu sebab dah tengok dengan mata kepala sendiri...dan rasa sendiri...marvelous !!!



Tonka Bean Cafe akan mula beroperasi bermula 18 Jun sehingga 17 Julai 2015 dan harga adalah RM148 seorang...50% diskaun akan diberikan kepada kanak kanak berumur dari 6 - 12 tahun....dan lebih special lagi ....3 hari pertama dan 3 hari terakhir di bulan Ramadan...hanya RM128 sahaja...sila booking...jangan putih mata ya...siapa awal dia dapat !!!

Dijamin anda akan dilayan dengan penuh kemesraan dan chef di sini semuanya mempunyai kepakaran yang tinggi dalam hal ehwal masak memasak...cuba jangan tak cuba...sangat merugikan...paling istimewa menu pada kali ini adalah Sup Gear Box..Roasted Whole Lamb dan dimakan bersama Briyani Gam...terangkat youuuu!!







Sila jangan telan air liur ya...lebih istimewa lagi..anda akan berbuka puasa dengan air ZamZam dan Kurma yang fresh...Alhamdulillah...nak makan ice cream pun boleh....ice cream Baskin Robbins tau...tambahla bape kali nak makan...terpulang..selagi perut boleh diisi...silakan....hehehe...



Banyak sebenarnya Sal nak share...harap sudi baca sampai habis tau...dan paling best dapat jumpa buah buahan tempatan di Tonka Bean Cafe...Raja Durian pun hado....!!! makan laaa selagi terdaya...huhuhu...

sila nikmati dengan aman ya....
chef yang sudi bukak durian untuk anda....
Cakap pasal makan je kan...nama pun berbuka puasa...untuk muslimin dan muslimat...ruang Solat juga disediakan...Sal dah pegi tengok dan memang amat selesa....Insha Allah..ruang untuk Solat mencukupi sebab dari info yang diberikan...akan ada 2 ruangan solat yang berbeza...kedudukan di lobby dan tingkat 1

Dan di Tonka Bean Cafe juga menyediakan set Sahur...bermula 18 Jun sehingga 16 Julai 2015 pada jam 3.00 hingga 5.30 pagi ...hanya RM53 seorang...

Sebelum Sal balik ..sempat lagi merasa secawan teh tarik....memang suka pun teh tarik...hehe...sangat terbaik !! nak tau sila cuba...tak tipu tau..

dah macam iklan pulak...
Untuk booking...boleh hubungi talian 03 21471111 sambungan 3034/3035 atau 3320

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , ,