Penangan ...Spesel Edition Premium Choc

Lama dah tak potong kek bersama anak anak...kebetulan Hari kelahiran Auntie Suparmi jatuh bulan Mei...so kita sambut sekali.. anak beranak je...kebetulan Kak Yang dari LANAI Cakes open order  untuk special edition Premium Choc sempena Mother's Day ...so ibu grab jelah...lagipun Khalish suka part celebration ni dan dah lama katanya tak makan kek..ibu tunaikan hajat anak ibu ya...ibu pun dah lama tak masuk dapur..belum berkesempatan lagi...Insha Allah nanti ibu buat ya...tapi yang simple je...

Agak berebut jugaklah Khalish dan Khaleef nak potong kek...biasala tu...jarang tak berebut...sesekali berebut 'meriah' rumah...sesekali ke banyak kali ..hehehe  sabar je la kan..gelagat anak anak..

memang best hasil tangan Kak Yang....(1.2kg/RM50)

kesukaan Khalish potong kek...siapa punya besday ni ???

sampai menangis Khaleef sambil tunggu turn nak potong kek..

tak puas hati lagi tu...nak potong dan ambik sendiri kek

Khalaf dah comot...orang pertama yang makan kek dulu....
Walaupun ringkas...tapi tetap meriah sebab anak anak kesukaan...dan paling best rasa kek..lembut je di tangan....cair terus dalam mulut...tak sabar nak makan lagi....hehehe....

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , ,