Salam Hari Pekerja

saling memerlukan antara satu sama lain...
Kejap dah 1 Mei 2015....hujung minggu yang sangat panjang....hati hati ya bagi yang balik kampung...kalau penat memandu sila berhenti rehat...sayangi yang dok ada dalam keta....dan yang sedang menunggu di kampung...

Rehat panjang ni Sal takde plan lagi...maybe jalan yang dekat dekat je kot...seronokla jalan tak jem sangat...harapan menggunung ni..hehehe..

Pada para wanita yang bergelar isteri dan ibu....tiada istilah cuti kan.....errrmmm...tapi para suami boleh ringankan keja isteri..nak bagi cuti terus harini pun okey apa...tak pun...bantulah apa patut...apa salahnya kan..sekali sekala...

Okeylah...just nak mengomel sikit je..sebab Sal dah nak masuk dapur ni....kihkikih...Kerja opis je cuti...tapi 'Opis Dapur' tetap on harini....


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , ,