Sepetang di Taman Layang Layang Kepong

Bila hujung minggu je mesti kepala Sal dah ligat berfikir aktiviti bersama anak anak..tak seronok rasa kalau tak buat sesuatu bersama ...hari biasa dah sibuk keje...so bila ada kelapangan..masa ni la nak tengok kegembiraan anak anak...kita pun kalau dok kat rumah aje pun dah boring kan..

Seronok tengok anak anak happy....sambil kenalkan tentang alam...dan minggu ni Sal & Mr Bubby bawak Khalish...Khaleef dan Khalaf layan main layang layang kat Taman Layang Layang Kepong...happening gak ... 1st time datang sini..sambil santai...sambil berkelah...layannnn....paling best tengok keletah Khalaf....yelah...dia pun jarang keluar...

pandai main bola...siap pilih sendiri masa nak beli

Khaleef ralit main bubble balloon...

pandai jugak Khalish main layang layang...

aksi anak beranak ....seronok betul...
Datang sini kena awal...kalau tak kena parking jauh sikit...dan itulah yang Sal alami...ingatkan senang nak dapat parking dan bila datang dalam jam 3 lebih tu rasa macam dah awal..rupanya ada lagi yang lebih awal..lesson learn sangat...Mr Hubby pun dan membebel...ala..sekali sekala kita eksesais kan jalan kaki jauh sikit...bukan sikit lagi..parking tepi jalan....agak jauhla jugak...kihkihkih...sabar je la kan..

Seronok tengok aksi anak anak....tu belum kira bape banyak layang layang yang beli petang tu...yang koyang lain....yang putus tali terus terbang lain...huhuhu...lain kali nak datang lagi...pada Sal...Taman Layang Layang ni antara tempat lepak dan santai yang best tuk keluarga...bebas untuk anak berlari lari atas rumput...bersih je...tenang mata memandang...

Jom tengok aksi Khalaf jap...Selamat menonton ya !! Ops...Khalaf dah botak...tapi tetap cute dan ensem...hehehe..


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , ,