Sila Ikut Aturan Yang Ditetapkan

Hujung minggu yang sangat panjang....dah bagi cuti...banyak pulak songeh kan....hehehe..syukur Alhamdulillah...diberi peluang untuk bersama dengan anak anak...waktu ni lah yang selalu ditunggu...bila lagi nak bawak anak outing...kesian jugak kalau dok terperap kat rumah...sekali sekala nak gak kan....

Teringat masa KBBA Blogger's Day Out #KBDO tempoh hari....buat kat Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya #KKTTC...best sebab anak anak pasti akan happy kalau bawak lagi kat sini...sebab apa ??? 

Playground sebelah je dengan swimming pool... so makpak jangan susah hati...pandailah nanti anak anak bawak diri...tapi ingat tau..nak mandi kat sini kena bawak baju mandi...sebab masa buat pembayaran..staf akan tanya dan check...so perlu follow peraturan yang ditetapkan...

Sebab masa Sal gi tadi...ada ternampak berlaku perselisihan...nak mandi tapi tak ikut peraturan yang ditetapkan...jangan salahkan pihak management...seeloknya guna kaedah 'GOOGLE' kalau nak cari info...senang dah zaman sekarang ni....dihujung jari saja...tak sedaplah kalau berlaku perselisihan dan orang lain tengok..pihak manegement pun nak jaga imej dan sebagai customer kita kena ikut...jangan ikut sesuka hati nak buat aturan sendiri...okeh!!

Berbalik pada gelagat anak anak....punya lah seronok Khalish....Khaleef...Khalaf tadi... tak caya meh skodeng jap...

gasak...main bertiga....berlumba nak turun....

suka tengok Khalaf...walaupun agak gayat bila diayun.....hehehe

Kesukaan betul Khaleef...

tak lulus lagi nak tinggalkan Khalish berenang sendiri....

Cuaca pun agak baik petang tadi...hujan rintik rintik sikit...tapi Mr Hubby bagi green lite anak anak main hujan..bukan selalupun...sampai rasa penat sendiri...Khalish mintak nak balik...biar sampai puas kan...next kita datang lagi ya Khalish...sebab tadi dia kata nak main golf....ayaarkkkkk....camno tu ??

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,