Ubat Gigi Minyak Zaiton....Tiinnergy

Sebelum ni bila time gosok gigi je mesti gusi Sal berdarah... kurang kalsium dah dalam badan ni..ermmm..jadinya Sal cari alternatif nak cari ubat gigi yang mampu menahan gusi dari tambah berdarah...bukan apa..kalau darah kuar sikit takpe..ni agak boleh tahanla...so kena buat something....untuk kalsium...Sal memang dah ambik supplement tambahan...lagipun menyusu badan kan...so kalisum dah di'tarik' oleh hero hero kesayangan...

Rezeki anak anak ibu...sekali ibu terdaya dan mampu...selagi itu ibu akan bagi..hehehe...

Berbalik pada citer ubat gigi...puas jugaklah Sal try bagai produk ...Sal memang jenis tak putus asa sebab yelah bukan senang nak dapatkan produk yang serasi dengan kita.... so jangan cepat putus ..kebiasaannya kita akan jumpa jugak keserasian... cum akena bersabar sebab kadang kadang penerimaan badan seseorang tu berlainan...ada yang cepat...dan selalunya agak makan masa..sabar ya

Pada yang alami gusi berdarah...boleh cuba ubat gigi yang mengandungi olive oil@minyak zaitun...rasanya semua dah tau akan keberkesanan minyak zaitun kan...dan yang paling penting ubat gigi Tiinnergy adalah #HALAL...so jangan ragu ya...

Masa Sal guna...terasa kesegaran nafas....dan kebaikannya mampu mencegah kerosakan gigi selain dari menguatkan gusi dan gigi... terbukti !!

Tiinnergy ...sangat sesuai untuk seisi keluarga (RM6.20/175g)
Formula ubat gigi Tiinnergy terdiri daripada gabungan bahan bahan suci dan halal iaitu:
Bukan Sal je yang guna...anak anak pun gosok gigi dengan Tiinnergy...taklah pedas sangat...okey je Sal tengok Khalish berus gigi...dari segi harga...taklah mahal sangat...#mampumilik dan #berbaloi...nak mintak Sal belikan pun boleh gak...cuma Sal mintak kos postage ya...hehehe
 
Apa salahnya bantu membantu kan...

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , ,