Chocolate Lava Cake Domino's Pizza

Bila order delivery Domino's Pizza...Sal tak akan sesekali melupakan Choclate Lava Cake...dia punya sedap...pergghhhh....meleleh dalam mulut....dengan dia punya lembut dan bila sampai je order...tengah panaskan...lagi la...makan hari hari pun takpe opssss....tapi manis..tak elok sangat nak makan selalu...Sal memang suka pun choc cake sejak kecik lagi...

Nak tau rupa Chocolate Lava Cake...haaaa...camni laaa...sesuai sangat nak makan sorang....kihkihkih...kalau mengadap ni takleh sharing...tak cukup punya....




Amacam ?? nak try masa buka puasa pun boleh jugak...nak tau lebih lanjut boleh tengok kat sini >>> Domino's Pizza

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,