Garrett Popcorn KLCC.....Bikin Ngences

Bila mengidam .. mula la kan...opsss bukan mengidam...sesekali tu teringin...bila dah lama tak makan...gatal la nak makan....makanya gendeng la dengan Mr Hubby mintak beli...

Lama gile tak makan Garrett Popcorn....walaupun mahal tapi memang sedapppppp.... cukup rasa..terbaik !!! yang penah rasa mesti tau kesedapannya dan Sal paling suka perisa caramel .. yang lain takleh masuk dek tekak... mahap!!

senyum simpul bila dapat wehhhh....
Dari segi harga..agak boleh tahanla...tapi dah suka punya pasalkan....packing medium ni dalam RM25 ...puasla makan anak beranak...tapi semestinya ibu yang terlebih makan...kalau dah habis ni ntah bila boleh makan lagi sebab ni pun dapat masa Mr Hubby lunch kat KLCC..konon katanya nak surprise Sal...tapi tetiba tengari tu Sal call...so jadinya suprise bertukar kantoi sebab gi lunch kat KLCC tak ngajak....kuikuikui....

Apapun tenkiu My Lovely Hubby sebab sudi memenuhi isteri sepenuh masamu yang ngegade ni yea...

Pada yang nak merasa beli Garrett Popcorn ni ..boleh datang kat sini:

Lot C151, Concourse Floor
Suria KLCC
garrettpopcorm.com.my
 
Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , ,