Instant Shawl...Tudung Paling Senang Digayakan

Sesekali teringin gak nak bergaya...pompuan kan..hehe...bila story pasal tudung ni memang tak akan abis sebab fesyen sentiasa berubah dari semasa ke semasa kan...tak terkejar rasanya...tapi kita boleh cuba mana yang selesa...tak semua akan serasi dengan kita..

Baru ni Sal ada try pakai instant shawl..saja nak berubah selera dari tudung syria...bila google dan tanya kengkawan..nampak macam senang je...so nak gak try kan...kebetulan Sal ternampak instant shawl yang dijual kat area cafe opis...menggeletek nak try....color pun not bad...

Dan akhirnya.......

senang je rupanya...
Yang Sal try ni instant dua muka...cukup senang...sarung dua kali terus jadi...kalau rajin letak pin atas bahu...kemaskan sikit...yang best instant ni tak yah gosok...jenis kain lycra..sangat lembut...macam Sal memang kena pakai style tudung gini...tak yah nak melilit bagai...bukan apa..anak anak suka dok gayut dan tarik... faham la ber'anak kecik ni...hehehe...

Tu bila dengar ada instant shawl...Sal nak try...dan dah jelas...sangat mudah..tak rugi beli...sangat berbaloi...yang Sal pakai ni jenis dwitone #helikacollections..boleh pakai luar dan dalam...jimat kan..

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , ,