#JualanGudang2015 Karangkraf Memang Terbaik

Sabtu lepas...lewat petang..Sal ajak Mr Hubby ke Jualan Gudang Pertengahan Tahun 2015 bertempat di Kumpulan Media Karangkraf Shah Alam..memang nak re-stock balik novel...yang benornyer...Sal bukanlah kaki novel sangat ..tapi suka baca di masa lapang...dan lama kelamaan jadi habit pulak...

Dengar pulak citer dari geng bloggers yang novel dijual bermula dari RM3 SAHAJA !! tak ke giler jadinyer...dan bila sampai sana memang Sal 'lupa daratan' kejap...pandang kiri novel...pandang kanan novel...bukan setakat novel...Buku Agama ada...Buku Masakan pun ada....Majalah ...Kitab....perggghh.....sabarlah wahai hati... masa tu bermonolog sendiri...

Sempat gak cari buku tuk Khalish & Khaleef...mulanya Khalish agak boring jugak sebab 'membontoti' ibu ke hulu hilir kan...dicapai jugak sebijik novel..pastu dia geleng...tak faham katanyer...huhuhu...memang la tak kan faham nak oi...bukan standard awak nak baca novel..

Pusing punya pusing...dapatla jugak cari buku yang dia nak...tapi tajuk Alphabet for Girls..bolehla sebab Boys takde time tu...dan ibu kena beli gak ni..sebab sampai hari ni dia dok tuntut lagi...kesukaan Khalish bila dapat buku..sampai tak nyempat nak bayar dia dah dok belek dulu..Khaleef cam biasa...steady sambil isi perut bawah pokok...

terus nak baca...tak nyempat sampai rumah..

mintak pensel..lepas ni ibu stand by bawak yea sayang...

isi perut satu kemestian bagi Khaleef...
Sal main ambik je buku...sampai berat giler bakul..patut dia letak trolly pun...heaven!! mau satu trolly penuh Sal angkut...kuikuikui...tak sedar pun bape banyak amik...balik rumah susun baru kira bape banyak...

bila ntah nak abis baca....kihkihkih
Pada yang terlepas dan tak dapat datang...jangan risau...dengarnya akan ada lagi jualan gudang pada bulan Oktober....silap silap Sal pun jengah lagi..bukan apa..sebab diskaun yang diberi sangat berbaloi.....bermula dari 30% sampai 95%...bukan baru pun ada diakun gak...rugi kalau

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , ,