Khasiat Minyak Kelapa Dara D'Aura...Menakjubkan

Sebelum masuk tido Sal amalkan D'Aura Minyak Kepala Dara...kalau dulu cukup payah nak amalkan..bukan takde tapi dalam bentuk cecair...so penyakit malas tu ade la jugak sebab simpan kat dapur...bila dah masuk bilik..faham faham la kan...tapi semuanya berubah bila Sal try Minyak Kelapa Dara (MKD) D'Aura..sangat best dan memudahkan sebab didatangkan dalam bentuk softgel...ngappp je...mudah kan !!
pilihan alternatif yang sangat baik...semestinya D'Aura

Bila dah beberapa hari Sal amalkan...perubahan yang paling ketara adalah dari segi lawas...sebelum ni part membuang tu memang agak sukar...dan Alhamdulillah...sekarang dah normal..dan sehingga ke hari ini Sal terus amalkan...

Kenapa Sal pilih MKD D'Aura ?? antara penyebabnya adalah:
Harga mampu milik dan sangat berbaloi
Bagi Sal...MKD d'Aura antara supplement yang terbaik dan boleh digunakan seiisi keluarga...sesuai untuk semua peringkat umur...memang banyak kelebihan MKD dan antara yang Sal tahu dapat memelihara kandungan...bagi ibu yang sedang mengandung sangat digalakkan..memudahkan proses kelahiran kelak....dapat merawat kulit...mampu mengurangkan penyakit...memberi tenaga dan mengoptimakan berat badan...

Seriously..tempoh hari Sal termakan udang...dan sememangnya alergik sangat dengan seafood...balik je dah start rasa gatal kat belah mata...waduhhh !!...bengkak dah mula 'membenjol'.. kebetulan baru teringat ubat alahan dah habis...Sal niat dan tawakal...cecepat telan MKD D'Aura dan Alhamdulillah..esoknya bengkak mata surut dan hilang...so Sal tahu dah kehebatan MKD D'Aura..

Part tenaga tak disangkal..macam mana tak cukup tido atau penat pun..still bertenaga...tambah Sal nyusu badan ...so ibu yang menyusu taula macam mana lesunya badan kalau tak ambik supplement tambahan..dan untuk kulit...yang Sal perasan.. kulit tangan dan tak kering ... nampak lembap je...sebab MKD D'Aura juga bertindak sebagai pelindung sinar UV...menghalus dan meransangkan sistem kulit...merawat rekahan kulit juga menghilangkan stretcmark...
 
Best kan !!

Pelbagai khasiat MKD D'Aura...
So untuk maklumat lanjut...boleh layari:

www.daura.com.my
FB: D'AURA HQ 
IG: D'AuraHQ-Official
Whatsapp:  011-2711.3091

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , , ,