Bila Khalish Gunting Rambut

Untuk kesekian kalinya bawak Khalish gunting rambut.....dan kali ni potong pendek sebab nak raya....ingat nak bawak gunting kat kampung...tapi kata Mr Hubby better potong kat sini sebab takut ramai...biasala bila raya...semua pakat balik kampung kan...tapi tu yang seronok pun...

Waduhhh !! tak sabar nak balik kampung...this time around...mood Khalish agak ok...bukan ok sangat 100%...still kena pujuk rayu gak...dan macam biasa....alasan pun hado...menahan kesabaran yang amat tinggi je Sal masa kat kedai gunting rambut...huhuhu....

Terima kasih ya Khalish sebab memberikan kerjasama yang baik untuk memendekkan rambut awak...mesti la nak hensem kan pagi raya....meh tengok aksi Khalish masa potong rambut

relaks ye sayang....bukan sakit pun....

part telinga memang Khalish tak suka...
Gambar last lepas gunting tak dapat nak amik...sebab Khalish dah lari masuk keta....hehehe....

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , ,