Sandwich Terbaik Dari Garsa Kitchen

Jangan ingat Pizza...KFC..MCD dan seangkatan dengannyer je yang ade delivery....nak makan sandwich pun dah ada delivery  sekarang ni...just call dan penghantaran akan terus sampai ke pintu opis atau rumah anda..best tak...pada Sal la kan...best lagi makan sandwich....huhuhu.....pandangan peribadi okeh !!

Baru baru ni Sal diperkenalkan oleh rakan blogger AnilWanina mengenai GarsaKitchen..dengar macam menarik...apa yang menarik tentang GarsaKitchen ni ???  meh nak sharing...teruja sangat Sal sebab dengarnya GarsaKitchen menyediakan perkhidmatan penghantaran sandwich sekitar KL dan Insya Allah cawangan baru akan dibuka di Selangor....untungla orang Selangor dapat rasa...

packaging yang sangat menarik....kemas betul..
Kalini memang sangat unik...belum penah Sal dengar pasal perkhimatan Sandwich Delivery...HOMEMADE lagi tu....FRESH  dan yang lebih penting ia HALAL..nak order tak susah pun...mana yang dok opis nak buat meeting mengejut tu....toksah nak risau dah...boleh terus order dan selewatnya 2 jam sebelum ya...pasti meeting anda akan terlaksana dengan jayanya selain mengenyangkan....
aneka rasa sandwich.....
Sempena bulan Raya ni pasti yang ada nak buat openhouse atau yang nak bawak buah tangan kepada tuan rumah kan...untuk sanak saudara pun boleh...sambil berkunjung...sambil tu boleh hulur sebagai tanda ingatan dan bersedekah...nak makan sesama pun boleh gak kan...aissshhhh...dah bawak...nak makan pulak...huhuhu...

Ada pelbagai menu sandwich yang disediakan oleh GarsaKitchen dan didatangkan dalam dua size yang berbeza.... *L (24pcs) & *M (12pcs) ...yang ni size box...tapi jangan risau...pasti kenyang sebab sandwich padat tu....tak caya meh tengok...

Senarai menu yang boleh di order dan pasti tidak mengecewakan:


Beef Tastic 
(*
L RM45 / 
*
M RM25)

Chickster 
(*L RM45 / *M RM25)

EggXtra-Ordinary Chicken 
(*L RM45 / *M RM 25)

Tuna Turner 
(*L RM35 / *M RM22)

Egg Stacy 
(*L RM35 / M RM22)

Tuna On Fire
(*L RM35 / *M RM25)

Chicken In A Bikini
(*L RM45 / *M RM25)

Fiesta (Mixed Sandwiches)
(*L RM45)


Mr Hubby rasmikan dulu....sangat padat okeh sandwich...
Jangan segan nak order ya...Whatsapp terus di talian 011 - 32916119 atau kalau nak jamu mata sebelum order boleh layari FB GarsaKitchen atau IG: Garsa.Kitchen


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , ,