Segmen: Kuih Raya Kegemaran Saya

Kalini Sal nak join Segmen berkenaan kuih raya...simple dan best sebab dapat maklumat pelbagai kuih yang kadang tu kita tak tau pun kewujudannya...tenkiu pada blogger DayanaZahari sebab bagi peluang pada yang blogger lain untuk tambah maklumat mengenai kuih raya...

 

Dan setiap tahun Sal akan cari kuih Lincoln Crips....unik tak nama...tapi Sal panggil kuih kacang je...sedap sangat sebab kandungan kuih adalah Kacang...Choc Chip..Corn Flakes...Butter...Kelapa....dan disalut dengan Gula ...krrrpppp....kruuupppp....bila kunyah...

Cam ni rupa kuih ...nampak kureng menarik tapi bila try rasa....haaaa...baru tau...sebab masa bawak kat opis...opismate pun ngaku sama....dah rasa sekali...berkali kali tangan masuk dalam balang...kihkihkih...

Sekali rasa...berkali nak lagi....

Sal beli je pun....bukan buat....nanti nak try gak buat tapi tahun bila tak tahula ...hehehe...

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,