Chocolate Moist Kek Memang Sedapkan !!

Sesungguhnya Sal dan Choc Moist Cake memanag sukar dipisahkan...dari kecik lagi memang suka sangat cake chocolate...kalau dihulur cake lain memang tak kan makan la...obses giler dengan coklat....hehehe... 

Nampak sedap tak ??
Ada masa kalau rajin...Sal akan try buat cake sendiri...tapi selalunya malas je manjang....camno tu...hehehe...bila malas kita order je la kan...dah tentu terjamin sedap...kang nak mem'baking sendiri takut tak menjadi...dah la tak menjadi..tak sedap...penyudahnya sendiri yang frust !!

Kihkihkih...dah tak jadi tu banyak pulak persoalan dan alasan yang keluarkan...so cari jalan singkat...kita order...terus sampai depan pintu rumah...zaman sekarang order senang...homemade gitu

sekali mengadap boleh habis ni...
Bila dah beli febret ni....asyik ngadap je la...tapi takleh selalu makan manis ni...kadang kadang je la ye...kesihatan kena jaga gak..jangan main belasah je makan manis manis..tambah musim raya ni..sape yang ada resepi mudah buat choc moist cake ni bolehla share ngan Sal ya...nak gak buat kalau resepi mudah dan simple..

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,