Laluan Tol Percuma Sempena Sambutan Kemerdekaan

sekadar gambar hiasan....(Picca Google)
Hujung bulan ni boleh dikategorikan sebagai long weekend....jadinya mesti dah ramai yang plan nak gi bercuti kan...ermm...Sal tak plan lagi nak bawak anak anak ke mana...biasala kalau cuti je mesti nak berjalan...huhuhu...bila lagikan nak bersuka ria bersama anak anak...

Meh Sal nak sharing info...kepada pengguna lebuhraya LDP - Damansara Puchong...sempena bulan kemerdekaan pada 31 Ogos akan datang ni...semua jenis kenderaan tidak akan dikenakan sebarang bayaran....dengan erti kata lain..."TOL PERCUMA"...dan ia bermula pada jam 12 tengah malam

Pada masa yang sama...pengguna lebuhraya SPRINT akan dapat diskaun sejumlah 20%...jadila dari takdok kan...so dah bolehla nak plan ke mana alang alang dah cuti kan.... tapi cumanya Sal terfikir...

Adakah jalan akan jadi sesak ?? Mungkin jugak kan ...hehehe...pandai pandaila plan ya...


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,