Perfume Terbaik.....Wangian Berpanjangan De'Xandra

Antara ciri perfume yang Sal suka adalah wangian yang berpanjangan ...kalau tak wangi ..taklah pefume namanya kan...bukan senang nak cari wangian yang kekal...ada tu iklan bagai konon wangi penyudahnya sembur tak bape jam dah hilang...bengang gak kan...kalau murah takpe la jugak...

Tapikan...baru ni ade la Sal terperasan...opismate pakai perfume  .. bau boleh tahan la wangi nyer.. nak kata kuat tu taklah jugak...sesedap rasa...Sal pun tanya...pakai pefume apa...nampak kepochee la sangat...tapi sebab nak tahu gak kan...Sal ni bila datang mood...suka jugaklah kumpul wangian..bila pakai wangian level confident tinggi...pada Sal la...orang lain Sal tak tahu...

Opismate pun sharing pasal De'Xandra Perfume...sebelum ni memang Sal tak penah dengar...tapi bila dah try...perghhhh...memang berbaloi...sekali tengok packaging terus jatuh cinta...comel sangat...ala ala english & vintage gitu...mudah nak bawak especially kalau outstation...



Wangian De'Xandra ni...bila dipakai tahan sangat dari pagi sampai balik koje..selain harga yang berbaloi...ia didatangkan dalam inspirasi jenama antarabangsa dan antara yang Sal amat tertarik De'Xandra setanding dengan produk antarabangsa...selain halal (boleh dibawa solat) ia diproses menggunakan pati original....sekali semburan akan tahan sehingga 8 jam...tak malu la nak dekat dengan kengkawan kalau balik lewat petang dari opis...

Meh kita tengok antara senarai haruman yang dimiliki oleh De'Xandra...jangan rambang sudahla ya...bukan setakat haruman perempuan...lelaki pun ada gak....pilih je ha..




Dan part yang paling best...lepas ni kalau nak beli tak yah sesusah...order je...pada yang ingin memiliki haruman De'Xandra...jangan tunggu lama sangat nak fikir...grab cepat....beli banyak dapat discount dan untung untung by 1 free 1...tak caya try order kat :

FB: 
https://www.facebook.com/joonarelee

IG: 
https://instagram.com/cikjoondexandra

atau paling mudah PM @ Whatsapp
012 - 387 7713 (Cik Joon)

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , , ,