Star Light Kids Avenue K ....Indoor Playground Terbaik

Biasanya bila hujung minggu...Sal akan pening kepala fikir..mane la nak bawak anak anak berjalan...kalau last week dah naik Cameron Highlands..so this week tak kan nak berjalan jauh lagi kan...gaji pun belum masuk...faham faham la kan...

Dan ...Alhamdulillah...rezeki anak anak minggu ni dapat ke Star Light Kids kat Avenue K...memula Sal tertanya gak...mane ke tempatnya Avenue K ni ?? Alahai...rupanya tak jauh sangat dari rumah...kalau tak jem tak sampai 5 minit dah sampai...punyalah tak tau ade tempat best kat area rumah...tu la...asyik koje je kan...huhuhu....yang paling best bagi Sal...Star Light Kids ni indoor...dah la dalam shopping mall...tak perlu berpanas dan ade pulak konsep 'Drop & Shop' ..yang mana anak anak boleh kita tinggalkan kalau kita nak shopping sakan...warghhhh....tak ke best ??? tapi adela syarat nyer kan...kalau anak dah besar...boleh dengar kata ok la...kalau baby...janganla yer...

sekitar majlis pelancaran Star Light Kids..
kemain dua beradik dok bincang pasal Star Light Kids
Paling Sal kagum...penubuhan Star Light Kids dekat Avenue K ni adalah hasil gabungan idea dari tiga beradik...Shaz Lydia..Shaz Elanie...Shaz Elyza...moga usaha ini akan diteruskan dan akan lebih maju demi kegembiran buat anak anak kita semua....tumpang bangga sangat...kejayaan 'orang kita'...so kita perlu support jugak kan...

Ermmm...untuk siang tadi..anak anak Sal ..Khalish dan Khaleef suka bebenor gamaknyer...sampai terbatuk batuk malam ni..mana tak nyer...keriangan sambil menjerit...happy sesangat...jangan kata dyorang je...maknyer pun sama bersuka ria..dah anak suka...tak kan mummy takleh tumpang sekaki kan...huhuhu




Sory tau...kualiti gambar Sal kurang memuaskan tapi Sal nak tunjuk jugak apa yang ada kat Star Light Kids ni...sesuai sangat untuk kanak kanak bawah 12 tahun..macam macam permainan ada ...Ball Pit...Trampoline...Ball-blasting Arena...Winding Obstacles Course dan termasuklah ada function room..boleh buat sambutan birthday party atau parenting talks...recommended !!

Opss lupa pulak...ciri ciri keselamatan anak anak kat dalam ni amat dititikberatkan...sebelum masuk kena check dulu suhu badan anak anak...kalau tak berapa sihat tu dinasihatkan jangan masuk..yelah...demi kesihatan kan...dan bila masuk sini anak anak termasuk penjaga kena pakai stokin sepanjang bermain...jangan risau kalau tak bawak...sini ade je sediakan...masa masuk tu bayar sekali la...kalau nak jimat..bawak sendiri... sanitizing pun salah satu prosedur ...staff Star Light Kids akan beri di pintu masuk....dari segi kebersihan sangat dijaga rapi... terbaik !!

So jangan lepaskan peluang tau datang sini...bawak anak anak...gerenti payah nak balik...hehehe...taklah...puas main...kepenatan...balik la jugak kan..
bersama mommy blogger #nukilankenit +Hanim Hashim 
jangan terkejut tau... Pak Nil pun ada...jemputan VIP...
Nak tahu lebih lanjut...boleh layari :
Website
http://www.starlightkids.com.my

FB
http://www.facebook.com/StarLightKids

IG
www.instagram.com/starlightkidsmy

Lokasi
L3, Avenue K, Jalan Ampang Kuala Lumpur
10.00 pagi hingga 8.00 malam (setiap hari)
03 - 2181 8687


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , , , , ,