Best Ke Janda Baik Ni ??

Tak pernah lagi Sal jejak kaki ke Janda Baik...semalam kebetulan Mr Hubby ajak ..nak ke sana katanya.. nak recce untuk Reunion Family Day...baru nak recce dan belum tentu jadi...so better pegi kan...mana tau nanti nanti me'recce untuk trip family sendiri ke...selalu dengar story kengkawan tempat ni boleh tahan best...

Aiseehhhh.....kepala putar putar pun nak keluar gak ke....ala...dalam keta je kot...mana tau tengok keindahan alam...pepohon nan hijau....lega sikit kepala yang berat tu kan...Inshaa Allah...

Sal angkut sekali anak anak...sian pulak nak tinggal kat rumah...Sal kalau berjalan mesti nak angkut semua...ujung minggu la ruang yang kita kena pulun kita untuk bersama anak anak...melainkan kalau ada tugasan tu kena jugak tinggalkan...errmmmm....

Bila sampai di lokasi.....




Dan anak anak Sal cam biasa la..happy kemain...tambah bila ada geng...

bila sampai terus nak melompat turun...
bila Khalish & Khaleef jumpa kengkawan....memang happy sakan..
Tak lama pun lepak sana...baju mandi tak bawak....huhuhu....anak anak dah mula tantrum...nexttime kita datanglagi dan bermalam ya....

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , ,