Bila Ahli Kelab Staroc Bertemu...

cantik pulak bila bersusun banyak gini...
Seronok jugak bila kita join kelab nie...boleh tambah kenalan...bertukar-tukar fikiran...sambil tu Sal pun nyibuk nak kenal dengan wife yang ada....hehehe....saje je...seronok bila dapat kenalan baru yang lebih berpengalaman dalam kehidupan... 

Perjumpaan kalini tak ramai dan Inshaa Allah Mr Hubby kata next plan ahli kelab nak buat gathering family day pulak...sure meriah kan...nampak bila perjumpaan yang kecil ni pun dah mesra...kalau kumpul satu Malaysia gamat agaknyer....takpe...yang tu kita tunggu sebab masa tak pasti lagi..



Dan sebelum balik kita selfie dulula...muanya nak jugak bergambar ramai-ramai tapi ada yang seronok sembang lagi...kebetulan Sal dan Mr Hubby nak gerak balik dulu...jadinyer kami berdua je la...sebagai tanda kenangan...


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,