Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari Meriah di Hulu Langat


Alhamdulillah...selesai jua akhirnya Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari....best sangat untuk kesekian kalinya....kalau yang lepas #KBDO KBBA pernah dilaksanakan di Kelab Komuniti Taman Tasik Cyberjaya..boleh rujuk SINI dan pernah jugak kami bersama di Zoo Negara Malaysia....boleh baca kat di SINI..

Dan untuk yang terbaru ni...sangat happening sebab kami berkumpul dan bermalam...ia dilaksanakan selama 3 hari 2 malam tapi sayangnya Sal tak berkesempatan nak datang awal sebab ada hal yang tak dapat dielakkan...walaupun Sal tak dapat join dari mula dan sekejap....kemeriahan tetap dirasai...paling best bila dapat jumpa rakan blogger yang datang dari jauh...betapa akrabnya bila kita dah bernaung di bawah satu bumbung....bak kata orang "cubit peha kanan...peha kiri akan terasa gak.."

"Bukan Sekadar Blogger...We Unite Together.."

Tim Purple....hip..hip...horrreeyyyy !!

semuanya fit belaka...

Sal bangga sangat bila dapat jadi sebahagian daripada Family KBBA...terima kasih diucapkan pada pengerusi KBBA ...Aben @ +Ben Ashaari ...sebab sudi terima Sal dan family enjadi sebahagian dari KBBA...jutaan penghargaan kepada jawatan kuasa yang bertungkus lumus menjayakan aktiviti Family Day ni..tanpa korang....tak mungkin program ni berjaya dilaksanakan dan tak lupa pada Penaja Rasmi KBBA - COSMODERM....beribu ribu terima kasih diucapkan kerana sudi menaja penginapan...saguhati...cabutan bertuah...

Semua yang hadir sporting habis...Mr Hubby pun join sekali...best gak sebab bukan setakat blogger je involve...pasangan pun join sekali...banyak aktiviti bersama yang dilaksanakan sepanjang Family Day KBBA  dan antaranya adalah:
Bila ada game berkumpulan macam ni...biasanya akan timbul semangat bekerjasama dan saling bantu membantu...memang akan dapat rasa especially dalam Sukan Rakyat...part aktiviti ni memang sempoi habis...gelak jangan cakap la...bagai nak rak...dan kumpulan Sal iaitu Kumpulan Purple JUARA keseluruhan tau...tak sesia je join..hahaha....antara sukan rakyat yang ada:


Fuhhhh....penat tapi sangat meriah...hilang segala stress...anak anak pun join bagi semangat kat makpak.....kihkihkih....banyak lagi sebenarnya Sal nak sharing tapi adalah lebih baik biar gambar yang berbicara kan...so kalau nak layan lebih lagi aksi Blogger KBBA...meh singgah kat:

https://Instagram.com/kelabbloggerbenashaari
                                                 (Sudikan follow sekali yea....)


Tak lupa kepada foto dan video rasmi sepanjang program berlangsung iaitu +KAIO STUDIO dan penaja-penaja yang lain:

#Azzuhatraveltours
#AJCDistrict
#BukuPTS
#KaryaSeni
#KBBAAzzuha
#teamumieofficial
#MajalahAroma
#NinaMirzaGift&Creative

Terima Kasih Daun Keladi...Nextime, Panjang Umur Harap Bersua Kembali...KBBA Tetap Dihati....

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , , ,