"GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ'' .

Tahniah Sal ucapkan pada Blogger Lya@ Akif Imtiyaz...diam tak diam dah masuk 2nd anniversary blog Lya dan Sal doakan Lya akan menulis tanpa henti dan berkongsi ilmu yang dimiliki untuk pembaca setia yang sentiasa mengunjungi blog Lya....


Jom kita meriahkan 2nd Giveaway anjuran Lya dan paling best hadiah Giveaway adalah 100% tajaan dari Halwa Attire....1st time bila Sal singgah FB Halwa Attire..terus jatuh cinta...bagi ibu yang tengah mengandung dan menyusu sangat sangat dialukan jengah ya Fb dan Instagram Halwa Attire ...sejuk mata memandang ...dan Sal tersangatlah geram dengan fesyen yang ada kat HalwaAttire....berbaloi untuk dimiliki....seriously!!!dan yang penting menutup aurat serta memudahkan ibu yang menyusu nak feeding direct kat baby di public...teringat masa anak sorang dulu...ilmu Sal dalam penyusuan pun tak berapa...so memang payah gak tapi sekarang ni...bila selak pun...masih ter'cover lagi....hehehe...

Dan eheemmm...hadiah Giveaway untuk 2nd Anniversary Lya pun menarik tau.....nak tau lanjut...singgah Blog AkifImtiyaz ok....dan boleh klik SINI

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,