Segmen Blogwalking Bersama KisahPondokKecil


Lama dah Sal tak buat Segmen ...  harap ada yang sudi join ya...disebabkan Sal nak cuti lama sikit sempena Hari Malaysia...so Sal nak buat segmen blogwalking sikit...

Syarat penyertaan sangat mudah:

1. Tajuk "Segmen Blogwalking Bersama KisahPondokKecil"

2. Follow Blog KisahPondokKecil.com

3. Follow Instagram @Salina_Johari

4. Nak buat entri atau tidak terpulang...tapi harap dapat sharing dengan kengkawan blogger yang lain ya

5. Giveaway bermula dari 15 - 20 September 2015 ( jam 10 pagi)..dalam 6 hari je

6. Pada blogger yang rajin...singgah la sekali blog kengkawan yang sudi join Giveaway Sal ni ya...

Jangan lupa tinggalkan penyertaan atau add blog kat ruangan komen...opss lupa...5 pemenang akan dipilih melalui cabutan undian (kalau rajin) kalau tak...100% by random...dan hadiah pulak kalini Sal akan beli di tempat percutian Sal ya...suprise !!!

Moga Bertuah ya!!

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , ,