Roti Telur Bergoyang....Sedap !!

Pernah dengar tak roti telur bergoyang...nama sangat unik !! Sal pun tahu bila Mr Hubby sharing...nampak macam sedap...so semalam ajak la Mr Hubby ngeteh...

Roti ni simple je...tapi yang best sebab dibakar atas arang....tak sempat nak snap sebab fone yang elok tertinggal..so guna je la yang ada...sorry kalau gambar kurang memuaskan ya...

Lepas dibakar....roti disapu dengan sedikit kaya dan butter...pastu kat atas letak telur setengah masak dan lada sulah kalau tak silap...Sal nak belek lama pun tak sempat a.k.a lupa sebab dah terlalu lapor.....sabar je la kan...last sekali baca Bismillah...ngaappp !!


Alhamdulillah...memang kenyang...menu yang sangat simple dan mengenyangkan...sambil tu borak borak kosong dengan Mr Hubby sambil mengeratkan kasih sayang ...cheewwaaaahhh....terlebih sudah...hehehe...

Opss lupa...harga roti ni pun tak mahal..1 set dalam RM4.50...ok la kan...kalau rajin boleh try buat kat rumah..

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,