"Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 5)"


Nak souvenir dari Sally Samsaiman tak....kali ni hadiah dari Sally best tau.....mana tau ada tuah Sal...berangan je kan ..tapi sebelum tu kena jawap soalan dari Sally..ni wajib tau...

"Kenapa Sally memilih Taiwan sebagai destinasi pelancongan dan nyatakan 3 tempat yang wajib dilawati di Taiwan... jawapannya...Sally pilih Taiwan sebab....tak pernah jejak lagi kan...dan Sally sememangnya 'kaki travel'.....dan dengarnya bumi Taiwan ni lain dari yang lain...bakal memberi pengalaman yang berbeza dan menerbitkan rasa cinta di hati...tak sabar nak tunggu Sally kongsikan cerita kat sana....

Dan tempat yang wajib Sally lawati ...Menyusuri Love River...Stesen Metro Formosa Boulevard..Tasik Sun Moon..Perkampungan Budaya 10 Drum...dan jangan lupa tau singgah kat Menarai 101 Taipie dan Pasar Malam Shilin..

Tak sabar nak tunggu Sally balik !!  Moga dipermudahkan perjalanan pergi dan balik Sally...amin...
 Opss lupa pulak....ada syarat yang simple perlu anda patuhi untuk join GA ni..........nak tau lanjut klik > SINI <

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,