Salam Hari Kelahiran Khalaf



Alhamdulillah....syukur dipanjatkan kepada Ilahi...ibu diberi kesempatan untuk menyambut ulang tahun permata hati ibu yang ketiga Muhammad Khaizuran Khalaf...rasa macam baru je melahirkan Khalaf...anak kelahiran Johor pada 11 November 2013...dan syukur Alhamdulillah sebab Mr Hubby sentiasa berada di sisi sewaktu proses kelahiran anak anak...sumber kekuatan yang tidak berbelah bahagi...Luv U !!  romantika jap dalam blog....

Dan semalam...seberapa pantas lepas balik keje terus Sal order moist cake... belum berkesempatan nak buat kenduri kesyukuran...cadang nak buat jugak tapi belum decide masa...so kami sambut birthday Khalaf anak beranak...Sal memang suka order cake ngan Lanai Cakes @ Kak Yayang....sedap sangat dan harga pun berbaloi....pada Sal rupa cake tak perlu sangat kot...yang penting rasanya !!

Meh tengok gelagat Khalaf potong cake ....lepas potong terus makan sikit....comel betul !!




Nak menitik airmata tengok Khalaf potong cake...pandai dah dia...yang Along & Angah pulak sibuk nak meniup lilin...berebut sungguh...nasibla Mr Hubby rajin melayan...

Meh tengok aksi abang abang Khalaf pulak....



Gelagat anak anak jadi penyeri dalam meniti kehidupan rumah tangga dan anugerah Ilahi yang perlu dijaga dengan penuh rasa tanggungjawab ..

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , ,