Grand Prize ......Cabutan Bertuah dari Hi-5 World

Masa tengok persembahan Hi-5 tempoh hari kat Istana Budaya..Sal ada isi lucky draw...ternampak kotak tu so saje sibuk nak isi...sambil dok kejar Khalaf sambil pegang pen isi borang...ikut hati malas nak isi  dah...sampai pening kepala adik yang tunggu borang lucky draw tu...sabar je la...

Lepas tu memang lupa la...kalau ada rezeki...Insha Allah....

Dan dalam awal bulan ni jugak Sal dapat email dari pihak Hi-5World.com bertempat di Persiaran Damansara Endah...memang di luar jangkaan Sal...rezeki anak anak...Sal dapat grand prize bagi cabutan bertuah...gigih luangkan masa gi ambik..demi minat anak anak..Alhamdulillah syukur....

Dari kecik memang anak anak suka dengan program Hi-5...berkonsepkan berhibur sambil belajar...melalui program Hi5 jugak..dapat develop skill communication anak anak Sal dalam English...banyak sangat membantu walaupun bermula dari nyanyian...

Meh nak share antara hadiah yang Sal dapat...... banyak jugak ..

comel paperbag Hi-5...
banyak gak hadiah dapat dari pihak Hi-5World
Tak semua program anak anak berbentuk hiburan tu tak bagus....cuba pandang dari sudut positif...cumanya kita perlu pantau dari semasa ke semasa sebab anak anak ni mudah ngikut...mana yang baik kita follow....yang takbaik kita sanggah !!

cute je sampul duit Hi-5...
Tak lupa Sal nak ucapkan terima kasih pada rakan rakan blogger yang anjurkan contest persembahan Hi-5 di Istana Budaya...kalau tak kerana kalian...tak mungkin kemenangan menyebelahi Sal...

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , ,