NIKE Malaysia ....Pilihan Terbaik Kini


Antara jenama sukan yang Sal minat sampai sekarang adalah NIKE .. selama bertahun tahun ternyata NIKE dapat mengekalkan prestasi menjadi antara jenama sukan yang paling digemari..paling best bukan setakat di Malaysia tapi di seluruh dunia...

Percaya tak ?? Bukan setakat untuk orang dewasa je....untuk anak anak pun ada sebab Sal suka beli baju NIKE untuk anak anak...berbaloi untuk dimiliki sebab tahan lama...bak kata orang alah membeli memang memakai !!

Seiring dengan perkembangan teknologi kini...design untuk NIKE pun semakin mengikut citarasa moden...yelah...kalau fesyen lama kang ...tak sedap pulak mata memandang...nak pakai pun tak lalu... so bila moden...terasa bersemangat je nak bersukan...ye tak ??  hehehe..

Jom tengok gambar kasut NIKE ni...cun tak ??


Bila tengok dipasaran...rata rata produk sukan NIKE mendapat tempat di hati selebriti tanah air kita...popular jugak...sebab pada Sal bila barang berkualiti memang akan menjadi pilihan..bila terbeli produk yang harapkan mahal je tapi kualiti ke laut...geram jugak kan...tapi NIKE berlainan...

Sal pulak bila nak turun bersukan...memang Sal akan pilih kasut yang bersesuaian...Mr Hubby la yang ajar...kasut untuk jogging lain...untuk bersenam biasa lain...jangan main belasah je..kena beli yang selesa dengan kaki dan ikut keperluan sewajarnya...

Dan untuk itu...jom kita cuci mata...mana tau memang berkeinginan nak beli kasut sukan...mehla kita tengok kasut sukan NIKE terkini yang sedang dipasarkan .. dengan erti kata lain yang tengah hot sekarang...mana tau berkenan...sambar terus...tak perlu bersesak nak ke shopping kompleks...kita beli online je ..

Selain kasut...banyak lagi barang sukan keluaran NIKE ni..teruja betul bila tengok kat ZALORA..bikin hati cair nak beli...huhuhu...kita tunggu ujung bulan ni...


Jom singgah .... NIKE MALAYSIA

Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , ,