iSKIN: Produk Terlaris Hapuskan Jerawat & Jeragat

Baru ni Sal rajin pulak nak mencari info berkenaan produk anti-jeragat ..biasala bila umur dah menjangkau 30-an...mula la 'benda asing' rajin nak menyinggah kat muka yang mulus ni...hehehe... so tak kan nak dok diam je... Boleh mengganggu gugat jiwa wooo...biasala pompuan...alangkah jerawat pun dah merunsingkan...tak senang duduk dibuatnya...ni kan pulak jeragat sebab jeragat ni susah ye nak ilangkan... kena bersungguh sungguh....sila jangan sambil lewa...

Dan akhirnya Sal temui..



Bila Sal baca tentang info produk...sangat memuaskan sebab banyak kelebihan ..lain daripada produk yang Sal pernah try sebelum ni..teruja pulak Sal ...

iSKIN ni simple je...hanya ada 3 produk untuk skincare...Pencuci Muka (Ekstrak Betik)..Krim Siang (SPF 50)...Krim Malam (Ekstrak Mutiara)... pada Sal dah memadai dah sebab Sal bukan la jenis yang rajin sangat...dan bila baca detail part kelebihan produk...macam best je ...

iSKIN PENCUCI MUKA

• Mengandungi vitamin C yg membantu merwat kulit bermadalah sprt jerawat & masalah kedutan
• Memudarkan bintik-bintik hitam pada wajah
• Menegang serta melembapkan kulit
• Melicinkan kulit wajah
• Mengurangkan pengeluaran minyak atau sebum dalam kulit
• Membantu membersih dan memutihkan kulit

iSKIN KRIM SIANG
 
• Menganjalkan kulit, memgurangkan kedutan & garis halus
• Membantu mengurangkan keradangan & inflamasi kulit
• Memperbaiki sel yang rosak akibat sinaran UV matahari
• Membekalkan nutrien lengkap untuk kulit
• Menjaga kelembapan kulit dan tampak sekata dengan tona kulit semulajadi anda
• Membantu menyaman dan menenangkan kulit wajah yang sensitif
• Memberi kelembapan kulit agar kelihatan segar dan halus
• Bertindak triple action whitening
• Mengurangkan penampakan garis halus atau pori-pori pada wajah.

iSKIN KRIM MALAM

• Membantu memudarkan parut dan jeragat pada kulit yang bertindak pada waktu malam
• Melembapkan serta membekalkan nutrien yang diperlukan oleh wajah ketika tidur
• Mengurangkan garis halus pada wajah
• Menjadikan kulit wajah awet muda tanpa cela
• Memati dan mengecutkan jerawat
• Mengawal penghasilan melamin agar kulit sentiasa cerah dan sihat
• Elemen mikro dalam mutiara serat dengan asid amino dan kalcium mampu merawat dan mencegah kulit daripada penuaan

Lengkap tak ?? bukan setakat untuk jeragat je...nak hilangkan jerawat boleh...ilangkan kedutan..garis halus...wajah jadi segar...awet muda...memutihkan...dan yang penting tiada bahan terlarang dalam produk ni...Sal part ni memang particular sebab lambakan produk di pasaran terlalu banyak dan sebagai pengguna...kita perlu bijak memilih...bila tersalah pilih...muka akan jadi teruk ye kengkawan....kena ingat tu !!!

Rupanya Sal yang terlewat tau pasal iSKIN ni......banyak dah testimoni...rugi pulak rasa tapi masih belum terlewat untuk mencuba..


Untuk maklumat lanjut....jangan risau..rangkaian media sosial dan hotline dari pihak ibeauty sedia membantu 'Express Your Beauty'......

Website: www.ibeauty4u.com.my
Facebook: www.facebook.com/IbeautyMalaysia
Instagram: www.instagram.com/hqibeautymalaysia
Hotline: 016-4120900 / 03-55243100


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , ,