Lego: Menjana Kreativiti Anak

Kreativiti anak anak sukar dijangka..terkadang berkelapangan ..Sal dok jugak melayan Khalish main lego...bukan lego yang original ok....beli kat D.I.Y je....berbaloi dan murah...asal dapat penuhkan impian anak anak suruh beli mainan....cukupla kan dari tak dibeli meragam pulak..

Sal bukan apa...kesian bila dimintak tak dibelikan...kadang tu Mr Hubby tegur gak sebab ikutkan sangat..bukan selalu sangat pun...ehh ye ke ??? hati ibu kan..tak kesampaian bila tak beli....pada Sal dari beli make up bagai...baik beli benda yang boleh cambahkan idea dan jana pemikiran...seronok jugak bila kita ni sebagai ibu bapa join sekali...tapi kan...Sal ni bukan suka sangat nak pasang part lego..pening kepala...tapi bila tengok Khalish...fokus...tekun...Sal pulak jadi semangat !!


Ibu jadi teman setia pun ok kan....dan ni antara hasil Khalish... 




Teruja Sal tengok bila dah siap....Sal dok kenen gak ngan Mr Hubby nak suruh beli cabinet untuk letak lego lego yang dah siap dipasang anak anak...sayang biar gitu je...


Jom Singgah;
Kelab BloggerBenAshaari

Labels: , , , ,